Stolt tjej här!!

Hejsan svejsan!!
 
Hur har ni det? :) Här är det bra, haft en riktigt chilldag :D Träffade Alva f o Saga nere på stan vi köpte lite gotti gott och satte oss nere i parken o chilla :) Som ni nog fattar ändrades planerna från foto till chill :D
 
Sen så gick vi hem till Alva F o påvägen dit mötte vi Alva S så hon hänckade :) Vid 6 åkte ja hem på loongboarden, ååh så sjukt skönt att ha asså går typ dubbelt så fort att ta sig hem :D Och ja middag då sen så hamnade ja i soffan o virkade klart nått ja började på igår :D Hahahaha ja jag satt o virkade en lördagkväll :P Hahahah nej men denhär helgen skulle jag bara vara hemm o chilla så varför inte :) För ett år sedan började jag virka på en mössa och den vart klar i torsdags tror ja det var hahahaah ja men iaf nu har jag nog fått in det här med virkning lite bättre så gjorde igår ett pannband och det ser faktiskt inte hur som en ryssk mössa/brödkrog som mössan gjorde ;)
 
Riktigt stolt faktiskt, även fast mina kompisar kan virka små gulliga djur o massor utan beskrivning o allt så är jag faktiskt stolt!!!
 
 
Och jag gjorde faktiskt hela utan beskrivning :D Till och med blomman, för mamma räknas inte där :P
 
Sa ju att det skulle komma fler bilder från igår men dem får komma imorgon då för dem ligger på syrrans dator... Smart!!
 
Nu ska jag svar på lite komentarer och fixa några färdiga inlägg sen ska jag ta o göra mig i ordning och så blir det förhoppningsvis en trevlig dejt med Kudden/Kuddarna...
Kram o god natt ♥
Almänt! | |
#1 - - Amanda:

sv: mer än det vanliga, skola och träning så vet jag faktiskt inte. själv då? :D kram

#2 - - Åsa:

Sv: haha ah det är väl så ;)
Kram!

#3 - - ViktoriaCaroline:

Ja han är min lilla goding :)

#4 - - NELLIE:

Sv.: tack! Allt bra?:)

Upp