Länk till syster

30/04-13 
16:36
Hej!!!
Hur har ni det?? Här är det väll okej ;) Inte bästa dagen i skolan men det funkar iaf ;) Kom hem efter skolan och så vart det lite tv tills syrran kom hem då käkade jag mellis med henne :) Nam nam har ni någonsin ätit HONUNG på mackan?? Hur gott som helst :D Sen så städade jag hamsterburen, haha välbehövligt :P Hade råkat glömt göra det förra veckan.. Nu är jag iaf klar och har inget att göra. Haha vet det är Valborg men jag har aldrig typ firat det med kompisar så för förut har vi alltid vart ute på sjön i båten med familjen och nu är päronen mina skillda så det har ändrats en del! Men ikväll ska jag vara hemma iaf, mysmiddag i nya köket med mamma och Sara :) Plankstek blir det :D Nam nam!!!
 
Varför jag gjorde det här inlägget var för att syrran ville att jag skulle länka hennes blogg :P haha såklart man gör allt för sin syster så Här kommer den feta länken!! :D
 
Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! Kolla Saras blogg! 
 
Och en liten bild såklart :D
 
Och bara för att länkarna ovanför inte vart nog så kan ni klicka på bilden också :D
 
Nu ska jag försöka skaffa ett liv så hej då ♥
Almänt! | | 2 kommentarer |
Upp