Chill dag med gott samvete!

29/7-13
13:33
 
Hejsan svejsan!! Idag är det inget vidare väder så jag har fortfarande sov tröjan på mig med gott samvete hahahahah XD Nej men känner att man kan ta det lugnt utan att ha ångest över att man är inne :) Så idag händer det nog inte så mycket, pappa ska komma förbi och lämna min jacka som jag glömde i båten för ett tag sedan :) Sen funderar jag på att ta en liten promenad ;)
 
Här är dem andra bilderna som vart från när jag fotade i förrgår :)
 
 
 
 
Ni får ha det så bra, hej då ♥
Almänt! | | Kommentera |

Dålig uppdatering igen...

27/7-13
14:45

Hej hej!! Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket men för dem tre senaste dagarna har jag faktiskt en ursäkt för som borde gillas, hahah råkade spilla ett helt glas vatten över hela tangentborde du den har legat i en plastpåse med ris, salt o papper XD Ni vet som man gör när man tappat telefonen i vattnet bara det att jag inte hade en tillräkligt stor burk till datan så det var en påse :) Så nu sitter jag vis syrrans data medans hon är i grekland i två veckor… -.- så avis!!

 

Ikväll ska mamma ha fest så snart kommer min faster eller farbror (vet inte riktigt vem..) och hämtar mig så får jag sova hos dem :) Så efter att jag bloggat klart ska jag packa lite ;)

 

Idag har jag faktiskt fotat lite, haha när man tittat på några avsnitt av top model så åker kameran oftast fram :P Hahaa här är några bilder :D

 

 
 


Det kommer fler senare :)
 
Nu ska jag gå och packa, kanske inte kommer blogga imorrn får se om jag hinner ;) Annars i övermorgon!
 
Hej då ♥
Almänt! | | Kommentera |

Hunger Games Catching Fire - Trailer

21/7-13 
11:52
 
Hejsvejs!!! Den här morgonen  var ganska okej, titta på lite tvserier och så men när jag kolla fb så bara ser jag detta!!!
 
 
Den är här!!!!!! Åhhhhhh ♥♥♥♥ Love love love it it it!!!!!! Hahahahhaahahah ååh kan det inte vara november nu??????
 
Klicka på bilden för att se trailern :DDDDDD
 
åååååh såå lycklig :DDDD Det ändå som förstörde min dag nu är att det inte går att ladda fram swefilmer.... -.- va inne där kollade trailerna och nu ba: Hoppsan! Google chrome kunde inte ansluta till www.swefilmer.com
 
 
ÅÅÅÅh så arg hahahahahha snacka om humörsvängningar XD
 
Nu ska jag nog ta och skaffa mig nått som liknar ett liv typ ;) Hej då ♥
 
Almänt! | | 2 kommentarer |
Upp